Binnen de Ichthuskerk is er sinds 2020 een jeugdband opgezet door jongeren van de Ichthuskerk zelf. De jongeren hebben de naam Salted Worship gekoppeld aan deze enthousiaste band! Ze willen hiermee uitdragen dat we met elkaar het “zout der aarde zijn” en dat we hem mogen prijzen en aanbidden in aanwezigheid met Hem. Deze worshipdiensten zijn er om de 2 a 3 maanden in de Ichthuskerk, deze zijn bedoeld voor jongeren tussen de 14 en 30 jaar oud. Namens de Salted Worship organisatie willen we deze doelgroep bereiken om jongeren te stimuleren in de relatie met God, contacten te leggen met jongeren of om op een laagdrempelige manier God te leren kennen. We willen je daarom van harte uitnodigen in onze worshipdiensten.

Je kunt ons volgen via onze Instagram pagina:

@Saltedworship

Als je geen Instagram hebt, kun je je ook laten inschrijven voor de digitale nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van onze worshipdiensten.

Schrijf je in via: redactie.wijk2@kerkenpad.nl

Welkom zoals je bent!