U bent van harte welkom om een kerkdienst bij te wonen.
Op zondag zijn er twee diensten. De morgendienst begint om 9:30 uur en de avonddienst om 18:00 uur.

Alblasserdam, Ichthuskerk - Kerktijden.nl
Als u op bovenstaande link klikt, kunt u de diensten voor de komende tijd bekijken.
U ziet welke dominee er voorgaat, wanneer er bijzondere diensten zijn en wanneer er wordt afgeweken van de reguliere kerktijd.

Kerkdiensten: Deze week
Op onze eigen website plaatsen wij iedere week een overzicht van de diensten van de komende week, met de liturgie als pdf erbij.

Wij zijn blij om u te kunnen uitnodigen!

"Het maakt niet uit wie je bent en hoe je eruit ziet. En vind je het niks? Dan ga je halverwege de dienst gewoon weer naar huis” - onze wijkpredikant Ds. M. van Heijningen

Kerkdiensten in Coronatijd

In de afgelopen tijd zijn veel coronamaatregelen opgeheven. De onderlinge afstand van anderhalve meter vervalt en de mondkapjes zijn op veel plaatsen niet meer verplicht. Voor ons betekent dat concreet dat de kerk weer vol mag worden, dat we met elkaar weer tegelijk bijeen kunnen zijn. We zijn dankbaar dat de ontwikkelingen en omstandigheden rondom het coronavirus zodanig zijn dat deze ruimte weer geboden wordt. Aan God alle eer!

Daarom zullen we vanaf zondag 27 februari 2022 weer teruggaan naar één morgendienst om 9:30 uur. We kunnen dan elke zitplaats weer gebruiken. Mondkapjes bij het in- en uitgaan van de kerk zijn niet meer nodig. Het koffiedrinken na de morgendienst wordt vanaf deze datum ook weer in ere hersteld. Met alle ruimte die er is voor deze stap, willen we ook graag rekening houden met hen die meer voorzichtigheid willen betrachten. In de avonddienst zal daarom in beide zijvakken in de kerkzaal er steeds een bank worden overgeslagen, zodat daar de anderhalve meter afstand nog gehandhaafd kan blijven.