Was u er ook bij vorig jaar op die gezellige kerstmarkt? Helaas kunnen we dit sfeertje niet organiseren dit jaar. Als commissie hebben we vooral gekeken naar wat wél zou kunnen. Zo hebben we een aantal leuke plannen voor de komende maand. We hopen met deze plannen toch een klein beetje van die sfeer bij u in huis te brengen of misschien wel bij die personen die het in deze tijd kunnen gebruiken.

We gaan bezorgen bij u aan huis of bij diegene aan wie u denkt, want via een persoonlijk berichtje kunt u iemand verrassen. Deze producten worden op vrijdag 4 december bezorgd: Lekkernijen van Bakker Prins en mooie kerststukken. Ook kunt u bij ons een kerstboom bestellen! Deze bezorgen wij op zaterdag 5 december.
Het geld zal gaan naar de uitbreiding van de kerk. 

U kunt iets voor uzelf bestellen en/of voor iemand anders. Als u zelf niemand weet, kunt u dit ook aangeven in uw bestelling en dan bezorgen wij deze verrassing bij een gemeentelid, die we in deze tijden niet moeten vergeten. Met deze actie laten we zien dat elkaar blijven denken. De producten worden gratis bezorgd, maar mocht u een vrijwillige bijdrage willen geven, dan kunt u dit aangeven op het bestelformulier. Ook kunt u op het bestelformulier een persoonlijk bericht toevoegen.
Wie gaat u verrassen?  

Stuur het ingevulde bestelformulier naar ichthusmarkt@outlook.com.
Per bezorgadres willen we u vragen één bestelformulier in te leveren.
U kunt ook telefonisch uw bestelling doorgeven aan Adrie van der Steeg, wanneer het niet lukt om per email te bestellen. Tel: 06  51355487. 

Bestelformulier in pdf: Download file

Bestelformulier in Word: Download file

Bestellen kan tot 30 november.