U bent van harte welkom op onze Kerstfair en Boekenmarkt op vrijdagavond 6 december van 17:00 uur tot 21:00 uur. Er zal weer heel wat keuze zijn om de wintermaanden door te komen. Misschien zit dat ene boek er wel tussen waar u al een tijd naar op zoek bent.
Niet alleen boeken, maar er zullen ook CD's, DVD's en puzzels te koop zijn.

De Kerfstfair begint om 17:00 uur zodat u/jij op ons kerkplein kunt komen eten.
Naast een kerstbomenverkoop; ook te koop in een van onze kramen; kerstdecoratie, oliebollen, houtdecoratie, erwtensoep en broodjes rookworst.
U kunt onder het genot van een warme oliebol, een kopje erwtensoep of bakje koffie en/of thee, warme chocolademelk of glühwein met wat lekkers erbij rond de vuurkorven op het plein nog even nagenieten van uw aankoop.

Zaterdagochtend gaat de boekenmarkt weer open en kunt u ook deze ochtend terecht bij onze boekenmarkt, in de hal is er ook dan koffie, thee met wat lekkers erbij.
Zaterdagochtend 7 december zijn we open van 9.00 uur tot 13.00 uur.

U komt toch ook even langs!?
Samenwerking met 2Serve, EWG, Boekenmarkt & Ichthusmarktcommissie.

Inleveravonden Boekenmarkt en Kerstfair;
Voorbereiding boekenmarkt:
U kunt maandag 25 november en dinsdag 26 november uw boeken en overbodige kerstspullen; o.a. rieten manden om kerstbomen in neer te zetten inleveren in de hal van de Ichthuskerk tussen 19.00 uur en 21.00 uur.
Ook zijn we op zoek naar mensen die, in de week voor de markt willen helpen sorteren van de boeken en kerstpullen en medewerkers die tijdens deze Kerstfair en Boekenmarkt mee willen helpen. In de hal zal de komende tijd een intekenlijst liggen om u op te geven. De commissie rekent weer op uw medewerking om met deze markt opnieuw een mooi bedrag voor de afbetaling van de uitbreiding van onze kerk op te halen.
Ondernemers: Eindejaar sponsoring bedrag, welkom! We kunnen met een klein sponsorbedrag al een verschil in opbrengst maken. Helpt u mee!?