Op zoek naar het inloggedeelte van de website? Sinds 2021 hebben wij een Kerkapp en bestaat het inloggedeelte van de website niet meer. In plaats daarvan hebben we een eigen Ichthuskerk App!
 

Wat kunnen we allemaal met de APP?

Tijdlijn Mijn kerk
In de app vind je onder andere een tijdlijn met berichten, een agenda, verschillende groepen en profielen van andere gemeenteleden. Op jouw eigen tijdlijn 'Mijn Kerk' verschijnen algemene berichten en berichten voor groepen waar jij lid van bent, vergelijkbaar met andere sociale media. Via ontdekken kun je toegang vragen tot de groepen. Ook kun je zelf berichten plaatsen in de app, dat hoeft dus niet meer via een redactie.

 
Agenda
Onder de tweede tab in het hoofdmenu vind je de agenda. Alle diensten staan er in, maar ook alle vergaderingen of andere evenementen van jouw groepen. 
 
Giften geven - in de toekomst -
In de toekomst zal ook het geven van de giften voor de wekelijkse collecten in de app mogelijk worden
 
Gemeente(gids)
De vierde tab in het hoofdmenu leidt je naar de gemeentegids.  Dit is een gezichtenboek, waarin je de profielen van alle leden kunt vinden. Je kunt hierin ook op functie zoeken. Heb je de koster of de leiding van de kindernevendienst nodig? Dan kun je ook dat intypen in de zoekbalk. 


Profiel & instellingen
Je kunt ook je eigen profiel bekijken en bewerken onder het laatste tabje ‘profiel’. Hier zie je ook in welke groepen je zit. Vul je profiel dan ook zo volledig mogelijk in en voeg een duidelijke foto van jezelf toe. Stimuleer ook andere leden van je gezin, de commissie of kring waar je onderdeel van uitmaakt om gebruik te gaan maken van de app. Samen maken we er op deze manier iets moois van.
 
Zelf berichten toevoegen 
Heb je een bericht voor en specifieke groep waar je lid van bent, dan kun je het daar plaatsen en binnen de groep erop reageren. Heb je een mooi lied of gedicht of iets anders dat je met de hele gemeente wil delen, dan kan dat ook in de groep Ichthuskerk. Bedenk altijd goed voor wie jouw bericht interessant is. 
 
Download de app en doe mee! 
De app is exclusief voor leden van de Ichthuskerk Alblasserdam.