Zondag 23 januari 2022

Voorganger: Ds. G.J. Mink, Sliedrecht

Organist: Theo Groenendijk

Liturgie:

Op zondagochtend zijn er regelmatig dubbele ochtenddiensten, om 9:00 uur en om 11:00 uur (tenzij anders vermeld) met een aantal aanvullende maatregelen om afstand te creëren en te houden. Vanaf zondag 23 januari worden de avonddiensten weer om 18:00 uur gehouden. De diensten worden uitgezonden via de livestream en er is crèche en kindernevendienst. De kerk is zo ingericht dat iedereen zich aan de 1,5 meter kan houden. Van harte welkom!

U kunt de kerkdiensten ook online volgen.
Met de volgende link komt u op het YouTube kanaal terecht: https://www.youtube.com/channel/UCpgAFqwU8ZYn-PJzviFi5OQ?gl=NL. U kunt ook op YouTube zoeken naar “Ichthuskerk Ablasserdam”, dan komt u er ook terecht. Daarnaast blijven de diensten ook via kerkomroep uitgezonden worden: (www.kerkomroep.nl/#/kerken/10886). Op beide kanalen kunt u de diensten ook op een later moment beluisteren.