"Ik voel me er thuis"

Ik kom nog niet zo lang in de Ichthuskerk, nu ongeveer 5 jaar, maar ik voel me al helemaal thuis in de Ichtuskerk. Dit was eigenlijk al gelijk. Ik kende al een paar jongeren uit de kerk, maar nog lang niet allemaal. Ik werd meteen in de groep opgenomen en voelde me  zo gelijk thuis.

Omdat mijn ouders naar de Ichthuskerk gingen, ging ik gewoon mee. Maar als ik nu zou kiezen zou ik hier weer heengaan. Ik voel me er thuis. De Ichthuskerk is als een familie voor mij waar ik niet weg wil. Door de preken die ik hoor leer ik meer over God.

Bijzonder aan de Ichthuskerk vind ik dat het een kerk is voor alle leeftijden. Zo is er kindernevendienst en een verhaaltje over Tim en Sophie. Ook zijn er activitieten voor ouderen en voor jongeren. Er wordt dus veel georganiseerd waardoor er ontmoetingen plaatsvinden en je meer over God kunt leren.

Joselien Lugtenburg