"Ik geniet erg van de aandacht voor kinderen in onze gemeente."

Hoe lang ik al in de Ichthuskerk kom? We kwamen uit Barendrecht en zijn in 1993 naar Alblasserdam verhuisd. Nadat we een keer naar de kerk waren geweest hebben we ons direct aangesloten bij de Ichthuskerk.

De kerk staat in de wijk waar ik woon. De eerste ontmoeting, toen ook al Leen Hartkoorn, was zo uitnodigend dat er geen gedachte was om ergens anders te gaan kijken.

Ik ervaar de Ichthuskerk als een gemeente  waar je snel aansluiting vind, maar ook dat je op momenten ervaart dat Gods Geest er woont.

Of ik dingen zou willen veranderen in de Ichthuskerk? Lastige vraag. De laatste jaren is er al veel veranderd, naar mijn idee ten goede. Ik geniet erg van de aandacht voor kinderen in onze gemeente.

Wout Kleine