Ik ben nieuw

Fijn dat u of jij onze website bezoekt! Je bent uniek en een idee van God. Als je dat ontdekt, maak je niet alleen je Schepper blij, maar word je zelf ook gelukkig!

In de Ichthuskerk willen we elkaar graag helpen om te leven zoals God bedoeld heeft. Samen gefundeerd in genade, gedreven door liefde, geleid door Zijn Geest en gericht op de grote opdracht om een volgeling van Jezus te zijn en anderen te helpen volgelingen van Jezus te worden.

Om te leven zoals God je bedoeld heeft is het belangrijk God te kennen zoals Hij is. Veel mensen begrijpen God niet of zijn teleurgesteld in Hem of de kerk. Dit heeft alles te maken met je beeld van zowel God als de kerk.

Wij willen u, jou  en elkaar daarom helpen Hem beter te leren kennen. U en jij bent van harte welkom in onze kerkdiensten. We zijn iedere zondag open! Voel je vrij om te komen. Wilt u of wil jij meer weten over de Ichthuskerk neem dan gerust contact op. Op de site vindt u contact informatie. Op zondag is er in de hal van de kerk altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig die u of jou graag te woord staat.