In de Ichthuskerk komen veel jongeren. Het is belangrijk dat jongeren zich thuisvoelen in onze gemeente. Daarom zijn er diverse clubs waar leuke activiteiten worden georganiseerd en waar jongeren op een eigentijdse manier bij in aanraking met het geloof worden gebracht.

 

Mazzeltof

Een gezellige club, voor de jongens en meiden van groep 4 t/m 8 van de basisschool. Vrijdagavond in de Fuik en het Leefnet. Samen zingen,  bidden en luisteren naar een Bijbelverhaal. Iedere clubavond leren we over bijzondere mensen uit de bijbel. Daarna maken we een puzzel of maken we de vragen bij het verhaal uit ons eigen boekje. Ook maken we iets creatiefs met hout, papier, stof en van alles en nog wat, of spelen we een spannend spel of quiz! De meiden knutselen iets speciaal voor meiden met kralen, nagellak of glitters…..en de jongens iets typisch jongens, zo timmeren en zagen ze geweldige bouwwerken of schieten met een echte water-raket! We houden om de week club op vrijdagavond van 18.45 uur tot 20.15 uur.

 

Rock Solid

Omdat deze club reuze gezellig is willen we alle jeugd uit groep 8, de 1e en de 2e van harte uitnodigen. Rock Solid is een club met veel leuke activiteiten. Elke twee weken komen we bij elkaar op vrijdagavond van kwart voor 18.45 uur tot 20.15 uur. Dan hebben we een thema wat we samen bespreken, we doen een leuk spel en kletsen gezellig bij. Verder gaan we bowlen en doen we een speurtocht en natuurlijk het Tienerkamp!

 

Ichthus Friends

Om de twee weken is er op zondagavond flink wat te beleven in de Fuik: Ichthus Friends. Ingrediënten: een chill-in, een interessant thema, tussendoor wat spellen en opdrachten, beetje zingen, cola drinken, chips eten en een chill-out. De Ichthus Friends is er voor jongeren van 14 tot en met 17. Kom gezellig langs! Aanvang 19.28 uur.

 

18+

De 18+ is een groep jongeren die om de week bij elkaar komt. Tijdens deze avonden zingen we een aantal opwekkingsliederen met elkaar en hebben we mooie geloofsgesprekken. Iedere week wordt de avond voorbereid door iemand uit de groep. Op die manier komen thema’s naar voren waar wij als groep dieper over na willen denken of geloofsvragen over hebben. Daarnaast zijn het gezellige avonden waarin we met elkaar bij kunnen kletsen. Ook hebben we af en toe een spelletjesavond en is er ieder jaar een barbecue ter afsluiting van het seizoen. En het hoogtepunt is natuurlijk ons jaarlijkse 18+ weekend!